KROPSSTYRKE
Hvad er KROPSSTYRKE?

BOOK GRATIS PRØVETIME HER


Kropsstyrke er en træningstime af programmer, der intenst vil styrke dine muskler i hele kroppen. 


På Kropsstyrke fokuserer vi på de store muskelgrupper såsom ben, baller, mave, ryg og arme. 


Du har ikke brug for andet end din egen kropsvægt, hvor vi sammen laver øvelser specielt designet til denne træningsform.


Vi inkluderer gerne vores træningselastikker eller små håndvægte - alle øvelser kan dog laves uden brug af redskaber.


På Kropsstyrke kan ALLE være med!


Pexels-jonathan-borba-3076516
INSTRUKTØRER
Nzs00247
Sophie Bonde Sørensen

Sophie er stifter og ejer af Holdtræning Odense og underviser hver formiddag i Holdtræning Odense i Zumba®, Zumba Gold®, SALSATION® og Kropsstyrke FOR ALLE.


Sophie elsker at arbejde med mennesker, se mennesker udvikle sig og hjælpe dem på vej mod det mål, de hver især har sat sig!


Sophie er oprindeligt uddannet socialrådgiver og har også arbejdet som så, indtil hendes passion for arbejdet med mennesker førte hende andre veje...


Sophie er 28 år, bor i Dalum med sin mand, datter på 3 år og to hunde.


Du møder altid Sophie med et smil og en taknemmelighed over jeres besøg!

Img_1882
Cecilie Winther Pedersen

Cecilie er Kropsstyrke- og PULS / STYRKE-instruktør og elsker at være aktiv - især sammen med andre!

 

Cecilie har altid gået meget op i sport og har i hendes barndom og ungdom altid spillet håndbold og været en del at et hold. 


Efter hun flyttede hjemmefra, fandt hun meget ro og afslapning i løb og har løbet flere officielle løb samt flere halvmaratons. 


Derudover har Cecilie været under personlig træning af Rasmus Kelbæk, som har udfordret og udviklet hende styrkemæssigt. 


Til sommer bliver Cecilie bachelor ved SDU, men ønsker at specialisere sig yderligere inden for event- og sports management. Cecilie er 24 år og er oprindeligt fra Lolland, men bor i dag i Odense sammen med sin kæreste.

 

I Cecilies timer har du mulighed for at få pulsen op, samt tone og styrke din krop - alt sammen med et smil på læben og sved på panden.

At være en del af Holdtræning Odense giver Cecilie glæde og samvær om noget, som ikke altid kan være lige motiverende at gøre alene. Den holdstemning, som hun har fundet i Holdtræning Odense, hvor der er højt humør og sved på panden, er noget som hun finder stor værdi i.