LIVING YOLATES
LIVING YOLATES

BOOK GRATIS PRØVETIME HER

Hvad er Living Yolates?

Yolates er en helhedsorienteret træningsform, der kombinerer elementer fra:


Dans: Varmer indefra og hjælper os ud af hovedet og ned i kroppen - den fri bevægelse løfter energien og lader glæden boble.


Pilates: Enormt fokuseret og skånsom styrketræning, der særligt styrker kernemuskulaturen og forbedrer vores holdning.


Yoga og meditation: Samlende, styrkende og balancerende. Skaber nærvær og fred i vores indre.


I en yolates-klasse varmes kroppen op med dans, hvor vi ofte får pulsen op, sveder og leger. På den måde har yolates et mere frit udtryk end yoga sædvanligvis har. 


Ligesom i en klassisk yogatime starter vi med at finde indre ro, hvorefter vi lader dansen blødgøre kroppen og frigøre sindet indtil vi igen samler energien med pilates og yoga. 


I en yolates-klasse får du mulighed for at grine, ryste dine baller, styrke din core og samtidig finde ind i den ro og selvomsorg, du kender fra yoga.


Yolates er for alle slags mennesker, på alle niveauer. Det handler om at mærke bevægelserne indefra. Det skal føles godt - det er fuldstændigt underordnet, hvordan det ser ud. Vi kan altid finde alternative øvelser i tilfælde af skader, graviditet etc. Kom med det, der er.

Lya
INSTRUKTØR
Img_1626
Thea Juliane Bruun

Thea er 25 år og bosat her i Odense med hendes kæreste.


Thea underviser i Living Yolates, og hun beskriver følgende:


"Igennem uddannelsen til at blive Living Yolates-instruktør har jeg været på en terapeutisk, sjov og lærerig rejse og jeg er så glad for, at jeg nu kan dele mine oplevelser og færdigheder med andre. 

Jeg har en interesse for psykologi – som jeg har en bachelor i – og hvordan kroppen og sindet gensidigt påvirker hinanden.

Gennem Living Yolates, har jeg både fået egne erfaringer og konkret viden omkring nogle af de forbindelser, der findes i vores komplicerede system. Med yolates giver vi plads til blødhed og vildskab, styrke og hvile, både i den fysiske krop og i vores tankesystem, og omfavner på den måde hele vores væsen.

Jeg håber inderligt, at min kærlighed til kroppen, til sindet og til denne vidunderlige træningsform vil skinne igennem i min undervisning. 

Jeg glæder mig sådan til at guide dig ind i nydelse, frihed og ro."