PULS / STYRKE
Hvad er PULS / STYRKE?

BOOK GRATIS PRØVETIME HER


PULS / STYRKE er en kombineret høj-intens og Kropsstyrke-time. Den perfekte kombination af pulstræning og styrketræning til dig, der ønsker en mere tonet krop.

Desuden sikrer du dig, med puls- og styrketræning, en lang efterforbrænding.


Med fokus på hele vores krop, har vi indbygget puls-øvelser i programmet, så vi ikke kun strammer op, men også forbedrer vores iltoptag, hjerte-karfunktion og kondition.


PULS / STYRKE er en time, som alle kan deltage på uanset erfaring og niveau.

Pexels-karl-solano-2780762
INSTRUKTØRER
Nzs00284
Katja Møller Petersen

Katja underviser i PULS / STYRKE og er altid klar på en svedig træningstime. 


Katja synes, det er mega fedt at træne sammen, og hun er altid klar på nye udfordringer! 


Til dagligt studerer Katja ergoterapi og arbejder som hjemmehjælper for demente. Katja har en passion for at hjælpe mennesker igennem genoptræning og daglig støtte. 


Igennem uddanelse har Katja fået øjnene op for undervisning af hold.


Katja er altid smilende og positiv, selv på en regnvejrsdag, og hun elsker at sprede smil og glæde til andre. 

Img_1882
Cecilie Winther Pedersen

Cecilie er Kropsstyrke- og PULS / STYRKE-instruktør og elsker at være aktiv - især sammen med andre!

 

Cecilie har altid gået meget op i sport og har i hendes barndom og ungdom altid spillet håndbold og været en del at et hold. 


Efter hun flyttede hjemmefra, fandt hun meget ro og afslapning i løb og har løbet flere officielle løb samt flere halvmaratons. 


Derudover har Cecilie været under personlig træning af Rasmus Kelbæk, som har udfordret og udviklet hende styrkemæssigt. 


Til sommer bliver Cecilie bachelor ved SDU, men ønsker at specialisere sig yderligere inden for event- og sports management. Cecilie er 24 år og er oprindeligt fra Lolland, men bor i dag i Odense sammen med sin kæreste.

 

I Cecilies timer har du mulighed for at få pulsen op, samt tone og styrke din krop - alt sammen med et smil på læben og sved på panden.

At være en del af Holdtræning Odense giver Cecilie glæde og samvær om noget, som ikke altid kan være lige motiverende at gøre alene. Den holdstemning, som hun har fundet i Holdtræning Odense, hvor der er højt humør og sved på panden, er noget som hun finder stor værdi i.