VORES HOLD

19 forskellige holdtyper | Over 65 faste hold om ugen 

AB- & BOOTY BURN

De to burn-hold er intens træning for mave og glutes. Det er to seperate hold, hvor du har fuld fokus på hver muskelgruppe. Forvent hård, intens og effektiv træning.


Holdene starter med en kort opvarmning og aktivering af musklerne, efterfulgt af effektive 20 minutters træning, som afsluttes med udstræk og afspændning. Hver uge bytter de to hold tidspunkt, således at du nemt kan hoppe på en halv times styrketræning inden eller efter et andet hold - dermed opstrammes og vedligeholdes hele kroppen. Du er selvfølgelig også velkommen til at tage begge hold i et stræk!

AERIAL YOGA

Aerial yoga er yoga med et flyvende twist, da vi bruger et stykke stof – en “yogaslynge” som redskab. Slyngen kan understøtte nogle stillinger, som derfor bliver blidere – mens den gør andre betydeligt mere udfordrende.


Aerial Yoga sender krop og sind ud i nye og anderledes positioner, og der er garanti for, du bliver lokket ud af din “comfort zone”. Undervisningen foregår på små hold med max otte deltagere, så der er god tid til den enkelte.


Stoffet er stærkt, og kan bære over 150 kg.

AEROBIC

Aerobic er for dig, der ønsker fedtforbrænding / kredsløbstræning, mens du giver den gas med god musik i højt tempo.

Timen begynder med en simpel opvarming, herefter opbygges en koreografi ved brug af mange gentagelser, således at alle kan følge med. Hele timen er tempofyldt, så der er garanteret sved på panden. De sidste 10 minutter af timen trænes mave/ryg og afslutter med udstrækning.

Niveauet tilpasses den enkelte, så alle får maksimal udbytte.


MEDBRING GERNE ET HÅNDLÆDE

BODY-FIT

BODY-FIT er styrketræning med gentagelser, masser af power og uden nogen særlige pulsøvelser.

Der fokuseres udelukkende på intensiv styrke, opstramning og toning af kroppens muskler.


Du løfter din max vægt og presser dig selv i det omfang, du selv ønsker. Fokus er på at blive bom-stærk! Alle kan være med.


BODY-POWER

På Body-Power er der fokus på styrketræning og høj puls. Der er fokus på intens træning, som vil styrke hele kroppen og gøre dig stærkere. Vi fokuserer ligeledes på de store muskelgrupper, såsom ben, glutes, core og arme. Instruktøren vejleder og instruerer dig gennem øvelserne, så de bliver udført korrekt. 


Timen starter med en grundig opvarmning, efterfulgt af 45 minutters intens styrketræning i højt tempo, og afsluttes med udstræk og afspændning. I timen inkluderer vi gerne udstyr som håndvægte, vægtstænger, stepbænke og elastikker. Alle øvesler kan udføres uden vægt og kan tilpasses dig, så du føler dig godt tilpas og får mest ud af timen. 

CORE-BOLD

Core-bold er holdet for dig, der ønsker stærk mave og ryg, korrigering af din holdning, træning af bækkenbund, balancetræning og genoptræning af skade.

Vi sidder og ligger på den store bold, som vi bruger som redskab. 

Timen er rolig og musikken er lav. Instruktøren giver grundige forklaringer, og deltagerne kan arbejde dybdegående med øvelserne.

Du vil mærke muskler, du ikke vidste, du havde.


Det er valgfrit, om du vil have bare tæer eller indendørs sko på under træning. MEDBRING GERNE ET HÅNDKLÆDE

CROSSDANCE™ 

Crossdance™ kombinerer flere fitnesselementer i en rigtig POWER-time. Timen er opbygget efter den berømte Crossdance™-opbygning med modulerne dance, bodytoning, cardio og balance. Så uanset hvor du deltager på et Crossdancehold, vil du altid danse efter denne timeopbygning. Modulernes rækkefølge er nøje sammensat, så du får den helt optimale træning. 


Hvis du værdsætter at få pulsen op med dans, samtidig med du får styrke og tonet din krop, så er Crossdance noget for dig. 

EASY DANCEMIX

Easy Dancemix er Holdtræning Odenses eget koncept. Programmet er skabt for den aktive ældre, der søger en modificeret ZUMBA®-time. Det kan også være til dig, der søger en ZUMBA®-time i et lidt lavere gear. Koreografierne er nemme at følge, har den samme gode musik og stemning som på en traditionel ZUMBA®-time.


Timen er effektiv til både vægttab, toning af kroppen, samt forbedring af kondition. Easy Dancemix styrker samtidig dit hjerte og gennemarbejder musklerne i ben, arme og hofter. Der er garanteret sved på panden, god musik og energi.

FITNESSDANS

Et unikt koncept med et mix af dans og fitness til musik, du elsker og kender: de gode gamle retrohits, nye populære radiohits, skønne latinske rytmer, jitterbug, salsa, disco, country og meget andet. Der er rig mulighed for at synge med, mens du giver den gas!


Pulsen kommer op, alt imens tiden flyver, fordi vi har det sjovt. Instruktøren får alle til at føle sig som en superstar på dansegulvet. Du får styrket hele kroppen: kondition, muskler, balance, koordination og hukommelse. Der er garanteret højt humør og god musik - og alle kan deltage på holdet.

HIT FIT DANCE

En Hit Fit Dance time er for alle aldre og niveauer. Der vil være musik og trin for enhver smag. Både pulsen og humøret ryger helt i top.

Koreografierne er forholdsvis simple, så deltagerne ikke behøver at få trinene gennemgået først, men derimod blot følge med instruktøren.


Hit Fit Dance er perfekt for dig der er helt ny på et dansegulv og dig, der har danset i flere år. Du får trænet hele kroppen på bevægelighed, smidighed, koordination og balance, samtidig med at du skaber stærkere muskler, får øget kropsbevidsthed og forbedret kropsholdning. 

Det frarådes, at du deltager i Jumping® Fitness hvis:

  1.  Du er gravid eller lige har født ved kejsersnit.
  2. Du endnu ikke har været til 8-ugers tjek ved egen læge efter alm. fødsel
  3. Du har hjerteproblemer eller diabetes, som ikke er under kontrol.
  4. Trampolinerne kan tåle en max belastning på 120 kg.

JUMPING® FITNESS

Grundlaget for Jumping® Fitness er en kombination af hurtige og langsomme hop, variationer af traditionelle aerobictrin, dynamiske sprint og "powersport"-elementer.


Jumping® Fitness er en fantastisk kardiotræning kombineret med god musik og glade mennesker. Kompleksiteten af øvelserne bevirker, at hele kroppen bliver styrket. Jumping® Fitness garanterer effektiv træning, grundet den konstante tyngdekraftsændring, der medfører, at mere end 400 muskler bliver aktiveret samtidig. Træningen har en gunstig virkning på det kardiovaskulære system, øger lungekapaciteten og den overordnede udholdenhed.

KROPSSTYRKE 

På Kropsstyrke er der fokus på styrketræning i et let til moderat tempo. Det er styrketræning for alle, men med særligt fokus på den aktive ældre, som ønsker at styrke hele kroppen. Vi fokuserer på de store muskelgrupper. Instruktøren vejleder og instruerer dig gennem øvelserne, så de bliver udført korrekt.


Timen starter med en grundig opvarmning, efterfulgt af 45 minutters styrketræning. Timen afsluttes med udstræk og afspændning. I timen inkluderer vi gerne udstyr som håndvægte og elastikker. Alle øvelser kan udføres uden vægt og kan tilpasses dig, så du føler dig godt tilpas og får mest ud af timen.

MAVEDANS

Mavedans øger vores kropskontrol, styrker vores holdning og balance. Samtidig giver det sved på panden og smil på læben. Mavedans er skånsom og god motion, hvor du træner kondition, koordination, smidighed og muskelstyrke. 1 times mavedans siges at svare til en times aerobic. De sitrende ryst øger blodcirkulation, som forebygger blodpropper og hjerte-karsygdomme.


Som sidegevinst kan nævnes: skærpet koncentrationsevne, bedre koordinering, øget kropsbevidsthed og større kropskontrol.

Alle kan være med uanset niveau og erfaring.

PILATES

Pilates styrker musklerne, gør dem udholdende og spændstige. Kropsholdning, smidighed og balance forbedres. 

Pilatesøvelserne fokuserer på optimal træning af muskulaturen, der støtter rygsøjlen, dvs. musklerne i maven og ryggen.


Øvelserne giver stabilitet, styrke, udholdenhed og smidighed i muskelkorsettet, som musklerne i maven og ryggen under et samlet navn kaldes. Formålet med øvelserne er at "genopbygge" den naturlige stilling i rygsøjlen, nedsætte unødige spændinger i kroppen og øge kropsbevidstheden.

CHOREOLOGY by SALSATION®

Choreology by Salsation® er den dansetime, du har manglet! Med rødder i dansens oprindelse og gennem en dynamisk, intuitiv metodik, vil du forbinde dig med musik som aldrig før. Choreology’s hovedfokus er på intentionen og formålet bag dansen: at føle sig godt tilpas i vores kroppe og bevæge sig til musik. Du vil forbedre dine bevægelser og din musikalske bevidsthed på en måde, der føles naturlig og tilgængelig, uanset hvilket niveau af danseoplevelse du har.


På en Choreology-time vil instruktøren, sammen med dig, gå på opdagelse i musikken og lære en koreografi. Som I til sidst vil udføre fra ende til anden. Du vil opdage dansens oprindelse med en bred vifte af musik- og dansestile, bl.a. Hip Hop, Dancehall, African Dance og House.

SALSATION® FITNESS

Salsation® er et fantastisk dansefitnessprogram baseret på funktionel træning, hvor vi danser til et mix af forskellige rytmer og stilarter. Navnet SALSATION® kommer fra ordene ”salsa” og ”sensation”, og lægger særlig vægt på musikalitet og lyrisk udtryk. Et Salsation®-program er bygget op, så man passer på sin krop i bevægelserne, og der kan altid danses med forskellig intensitet alt efter, hvad din krop vil være med til. Der er  garanteret sved på panden, god musik, som din krop ikke kan stå stille til! 


Du har ikke brug for nogen tidligere danseerfaring, for at deltage. Du skal blot være med og mærke den unikke energi ved Salsation.

STEP

Step er sjov konditionstræning, hvor du får pulsen op ved træning på stepbænk i små sjove og energiske serier. Instruktøren vejleder dig igennem timen, så du kan give den gas på stepbænken! Der skrues op for den gode energi med lette trinkombinationer og bygger serierne grundigt op, så alle kan følge med.


Step er for dig, som ønsker en kombineret træning af både styrke og cardio. Du får fedtforbrændingen i vejret, mens du træner og styrker hele din krop. På en times step, er du garanteret en sjov, hård og effektiv træning, som din krop vil takke dig for bagefter. 

STEP - LET ØVET

Step let øvet er næste step inden for det sjove stepunivers. Denne time for letøvede, bygger videre på de trin, som man møder på det klassiske stephold, hvorfor det er en fordel at have været til step før.


På step - let øvet vil man møde koreografier med lidt flere drej, hurtige fødder og lidt større bevægelser rundt om bænken. Derfor byder step let-øvet på en fantastisk omgang cardio, hvor man er garanteret høj puls! Sammen med den fede musik, er der lagt op til den helt store stepfest, hvor du helt glemmer, at det er hårdt.

TAE BO

Tae bo er en kampsports-inspireret time, hvor koreografien langsomt opbygges.

I denne opbygning træner vi hele kroppen, får pulsen op og måske endda kommer af med indre frustationer gennem slag og spark.


Der er ALDRIG kontakt. Vi slår og sparker kun ud i luften.


ALLE KAN DELTAGE og instruktøren vil hjælpe dig med at gi' dig selv fuldt ud og du vil føle en skøn tilfredstillelse, når vi til sidst kører hele serien igennem den sidste gang. 

Der vil altid være gulvliggende træning af mave og ryg inden udstræk - medbring hertil et håndklæde at ligge på (du får brug for det).

YOGA

Kom ned i gear, sæt dig selv i fokus, og gør noget godt for krop og sjæl. Yoga er træning for krop og sind, bygget op af et indisk system til indøvelse af åndedrætsteknik, kropsstillinger og moralske forskrifter. Formålet med yoga er at opnå Samâdhi, som er en form for salighed. Yoga bruges som et redskab til at skabe ro og balance - både fysisk, mentalt og sjæleligt. En times yoga øger din muskelstyrke, fleksibilitet og hæver dit energiniveau. Endvidere øges dit koncentrationsniveau og får dig til at tænke mere klart.


Hos os kan du både finde flowbaseret, Hatha og Yin yoga. Vigtigst er, at der er plads til alle - erfarne, som nybegyndere. Du er i trygge hænder hos vores instruktører, så du kan bare give slip.

ZUMBA®

Elsker du at danse til god musik og mixede toner af salsa, merengue, reggaeton, mambo, hiphip og andre internationale beats? Så er Zumba noget for dig. Zumba® er et effektivt og sjovt dansefitnessprogram, hvor du opnår fuld kropstræning. Der er både høj puls og højt humør, så det er svært ikke at stå stille!


På timen vil instruktøren guide dig igennem basistrin med variationer, således at alle kan være med på holdet. Du vil få sved på panden og fornyet energi, når du forlader holdsalen. Det bliver sjovt og du er velkommen til at være med!


Fandt du noget du vil prøve? 

unsplash