VORES INSTRUKTØRER

ANDREA


Andrea er instruktør i Body-Power og har grunduddannelse indenfor holdtræning. Hun glæder sig til at give jer sved på panden og masser af god energi i holdsalen.


Hun er 29 år, bor i Odense og er i gang med frisøruddannelsen efter 7 år som lægesekretær. Andrea har selv trænet i mange år og gået på forskellige styrke- og dansehold samt danset hip-hop/funk og gået til rytmegymnastik som helt ung

BIRTHE J.


Birthe er uddannet Jumping® Fitness-instruktør i maj 2023. Med i bagagen har hun ca. tre års erfaring med Jumping® Fitness.


Birthe Bor i Odense med mand og hunden Gaia. Børnene er flyttet hjemmefra. Til dagligt arbejder Birthe på en folkeskole i Odense.

CAMILLA


Camilla er 31 år og bor i Odense med sine to piger.

Camilla er en nørd til fingerspidserne, og hun kan godt lide at fordybe sig i de ting, hun laver. Camilla nørder ting, hun bliver glad for, indtil hun er RIGTIG GOD til det!


Camilla startede som medlem hos os tilbage i oktober 2021, og allerede i april 2022 tog hun instruktøruddannelsen, for at nørde SALSATION®. På en time med Camilla kan du både få pulsen op, synge fællessang og have følelserne uden på tøjet.

CECILIE W.


Cecilie er JUMPING® FITNESS-instruktør og elsker at være aktiv - især sammen med andre! 

Hun faldt for Jumping Fitness' fede energi, høje puls og gode musik. På Cecilies timer er du garanteret en høj puls, massere af smil og sved på panden!


Der er plads til dig, som du er, på hendes timer. At være en del af Holdtræning Odense, giver Cecilie glæde og samvær om noget, som ikke altid kan være motiverende at gøre alene. Den holdstemning, hun har fundet i Holdtræning Odense, finder hun stor værdi i. 

CECILIE N.


Cecilie Nordentoft. Født og bosat i Odense siden 1991.

De seneste 32 år har hun flere gange spredt sine vinger og fløjet mod eventyr i kortere eller længere perioder. Nu er hun landet i et rødt murstenshus med Jesper og indtaget deltids bonusmama-rollen til tre drenge hveranden uge.

Cecilie er legende og nysgerrig af natur og tilgår kroppen på samme måde. Du vil blive mødt af en autentisk underviser, der er 100 % tilstede med dig og din krop.

EMILIE

Emilie er instruktør i STEP (Let øvet) og faldt pladask for steppen efter blot to timer. Hun valgte derfor at uddanne sig til instruktør med det samme, tilbage i 2017. Siden har hun undervist step på intro, medium og advanced niveau.


Emilie elsker at undersøge og udforske steppen og de mange måder man kan bevæge sig på. På hendes hold kan du se frem til en glad stepfest, med sjove og lettere udfordrende step koreografier. Emilies stephold er for let øvede, der ligesom hende elsker at lære nye trin. Emilie er uddannet kandidat i Idræt og Sundhed og arbejder til daglig som leder af Motionsklubben OUH.

HANNE


Hanne er passioneret SALSATION®-instruktør i Holdtræning Odense.

Hun har en fantastisk energi, og det er simpelthen ikke muligt at gå fra hendes time uden smil på læberne.


Hanne er vokset op med dansen, hvor hun som barn både har danset standarddans og jitterbug. Dansen har altid fyldt meget, men det er først som voksen, Hanne er begyndt at undervise i dans. Privat er Hanne gift og har to teenage-børn på henholdvis 14 og 16 år.


KATJA

Katja underviser i Body-Burn. Hun er uddannet ergoterapeut tilbage i sommeren 2022. Til dagligt arbejder hun med genoptræning, vanedannelse og livskvalitet som rehabiliteringsterapeut.

På Katjas hold vægter hun højt, at man kan grine sammen, men samtidig få sved på panden.

Alle er velkomne på Body-Burn uanset, om man er nybegynder eller øvet


KRISTINE


Kristine er STEP-instruktør. I foråret 2022 blev Kristine uddannet STEP, aerobic og danseinstruktør under Club La Santa Academy, efter selv at have deltaget på flere forskellige hold i en årrække.


Dans og STEP har været Kristines måde at koble af, efter nogle lange dage. Det vigtigste for Kristine er, at man på hendes timer hygger sig og har det sjovt. Det skal være rart at træne, så timerne bliver tilpasset, så alle får en succesoplevelse.

LIV CECILIE


Liv håber på at bringe et skud nærvær ind i din hverdag gennem Yin Yogaen. Som passioneret nærværsjunkie, guider Liv dig gennem den traditionelle yin yoga, hvor du får mulighed for at sætte tempoet ned og mærke kroppen samtidig med at du får strukket kroppen godt igennem.


Liv er uddannet yin yoga instruktør ved Trine Hedegaards, samt hatha/flow yoga instruktør gennem Fitness World.

LOUISE


Louise er 35 år, og hun bor i Ringe med sin mand og to sønner på 7 og 14 år.

Louise er uddannet instruktør i Zumba, SALSATION® og Hit Fit. Herudover underviser hun i Tabata, Stretch & relax og Tik Tok-dans. I Holdtræning Odense underviser hun i Hit Fit Dance. 

Louise har danset og dyrket gymnastik siden hun var 1 år. Hun elsker at udfordre sig selv og afprøve nye træningsforme, tage nye uddannelser og kurser for at lære nye færdigheder.

LUZ


Luz er Zumbainstruktør i Holdtræning Odense. Det var en tilfældighed, at Luz opdagede Zumba, da hendes veninde manglede afløsning til hendes Zumba-timer. Luz fik hurtigt taget instruktøruddannelsen, men forelskede sig samtidig i det fantastiske dansefitness-program. I dag er hun en ægte Zumba-Queen!


Luz er 45 år, bosat i Odense med hendes mand og to skønne unger. 


MALENE


Malene er uddannet Zumba-instruktør og har undervist i dette i mere end 10 år. I starten af 2023, har hun også uddannet sig til Salsationinstruktør og underviser nu også i dette!

Succeskriteriet for Malenes timer er sved på panden - og hun går meget på i, at hendes timer er sjove og energifyldte. 


Malene bor i Odense med sin mand og bonusdatter på snart 7 år.

Hun er oprindeligt uddannet lægesekretær, men er for nyligt hoppet tilbage til fitnessverdenen én gang for alle. Hun elsker at danse og har gjort dette siden hun var 8 år gammel. 

MARIA


Maria er uddannet Jumping Fitness-instruktør i sommeren 2023 og stiftede for første gang selv bekendtskab med træningsformen igennem Holdtræning Odense. For Maria er Jumping Fitness en genial træningsform, som henvender sig til alle: “Det er en fantastisk måde at komme ud af hovedet og ned i kroppen på og man går altid derfra med sved på panden og smil på læben.”

Maria har på egen krop mærket hvordan træningsformen har hjulpet på hendes gigt og det er vigtigt, at der på hendes hold er plads til alle uanset form og skavanker.


MARTIN


Martin er Body-Power instruktør og yogalærer. Han fik Body-Power ind i livet i 2023 og synes træningsformen er sjov og givende i fællesskab med HTO-medlemmer.


Martin har beskæftiget sig med instruktion og senere undervisning siden han gik i 10.klasse. Martin har en kandidat i Idræt & Sundhed samt fuldt sidefag i biologi fra Syddansk Universitet. Til dagligt bor han i hjertet af Odense, hvor han udover passionen for Body-Power og yoga, også finder hjerteblod til latinamerikanske pardanse, samt fridykning.

MATHILDE


Mathilde er uddannet Jumping Fitness instruktør i 2020. Mathilde er vild med netop Jumping Fitness, fordi denne bevægelsesform invitere til træning med godt humør og høj puls til god musik. Som instruktør synes Mathilde, at det er hendes fornemmeste opgave at motivere og udfordre deltagerne på hendes hold. Derudover er Hun vild med at Jumping fitness invitere til træning for alle, uanset alder, størrelse og diverse skavanker. Privat bor Mathilde i Odense og studere til pædagog.

METTE


Mette er passioneret eliteinstruktør i SALSATION®. Hendes rolige sind gør hver en time behagelig, på trods af kalorieforbrænding og funktionel styrketræning af dine muskler, gennem SALSATION® fitness-opbygningen.


Mette vokset op med dans. Hun har som barn gået på danseskole og altid elsket at danse! Det var dog først i de voksne år, at Mette begyndte at overveje mulighederne for at undervise i dans. Udover dansen elsker Mette at fotografere og gå ture.

METTE C.


Mette Christensen er 29 år og danseinstruktør i mavedans.

Mette startede med at danse mavedans i 2009 og har danset lige siden.

Hun har også taget kurser løbende i Danmark, Ungarn og Ukraine, samt deltaget i konkurrence i improvisation til livemusik.

På mavedansholdet lærer vi de klassike grundtrin, at sammensætte dem til små kombinationer og ikke mindst få en masse sved på panden. Vi dyrker det feminine ved dansen, imens vi har det sjovt.


MIE


Mie er 24 år, bor i Odense og er uddannet fysioterapeut. Mie bruger træning som et frirum, hvor man ikke behøver tænke på alle hverdagens strabasser. Her kan man bare hygge sig, og brænde noget energi af.
Mie elsker glæden og samværet ved holdtræning og ønsker at give dette videre. Målet er, at du går fra Mies timer med en fed følelse i kroppen, sved på panden og et smil på læben.


MIKKEL


Mikkel underviser i Hatha Yoga, og har gjort det i en del år.


På Mikkels timer, vil du opleve yoga, der bærer præg af styrkende øvelser, blide stræk - for både krop og sind.


Du er i trygge og afslappende hænder på Mikkels timer!


NANNA SCHJØTZ


Nanna er JUMPING® FITNESS-instruktør og faldt pladask for netop den bevægelsesform, da hun selv begyndte på hold for fem år siden. JUMPING® FITNESS er hendes afkobling fra hverdagen og energien og humøret er altid højt her.

På Nannas hold vil du få pulsen op og træne din krop, alt imens vi motiverer hinanden og har en sjovt træning med plads til alle.


Nanna bor i Odense og er ved at uddanne sig til lærer. Ved siden af Holdtræning Odense arbejder hun på en efterskole, hvor hun også her dyrker en masse sport.

NANNA SEVERINE


På Nannas hold er det vigtigt, at du udfordrer dig selv og presser dine grænser, så du kan opleve den fede følelse af at blive stærkere og løfte tungere. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, sørger hun for, at alle får mulighed for at udvikle sig og opnå succes i træningen. Sammen udforsker I en bred vifte af øvelser for at omfavne og træne alle musklerne, hvor I går fra lokalet og føler jer hamrende stærke!


Hun har nørdet og fordybet sig i træningsverdenen, hvilket har givet hende en enorm teoretisk viden om teknik, udførelse og aktivering.

OLIVER


Oliver har en uddannelse inden for ernæring, sundhed og træningsplanlægning, og han står klar til at guide dig gennem en masse god styrketræning. Vi vil fokusere på at styrke hele kroppen i et tempo, der passer til alle. Samtidig vil der i timen blive prioriteret og fokuseret på korrekt udførelse og teknik af øvelserne.

Timen vil altid begynde med en grundig opvarmning og vil også inkludere elementer fra konditionstræning. Vi afslutter med at udføre en række strækøvelser og afspænding, hvilket hjælper med at forbedre fleksibiliteten og fremme kroppens afslapning efter træningen. Udstyr som håndvægte, stepbænke og elastikker vil indgå, men alle øvelser kan tilpasses til at udføres uden vægt. Kom og vær med til at opbygge en stærk og sund krop.

SABINA


Sabina underviser i LatinMix og DanceFIT. 

"Jeg har undervist i dans i fitness-sammenhæng gennem de sidste 10 år. Jeg elsker dans og musik samt den energi, som er helt speciel, når man er sammen i en holdtræningssal. Når musikken spiller, sveden hagler af én og man bare føler, at man giver alt til dansen, så er alt perfekt. Alle kan være med på mine timer uanset niveau. Jeg garanterer god musik og sved på panden!"

SARA


Sara underviser i Yoga i Holdtræning Odense.

"Jeg har praktiseret yoga i nogle år efterhånden, og valgte at uddanne mig til yogalærer for at komme dybere ind i min egen praksis. Jeg er både uddannet indenfor børneyoga og ashtanga yoga. Jeg tog min uddannelse ved Ashtanga Yoga Shala i Aarhus. Jeg har berørt hatha yoga, ashtanga yoga og Body Mind Centering under min uddannelse. Jeg underviser flowbaseret yoga, og har især fokus på allignment, korrekt teknik og massere af variationer. Det betyder at alle kan deltage på mine timer – og man kan selv styre hvor hårdt det skal være"

SOFIE V.

Sofie er uddanent Eliteinstruktør i Salsation®, og har ydermere uddannelsen inden for ROOTZ by Salsation®, CHORELOGY by Salsation® og  Jumping®Fitness.


For Sofie betyder dansen utroligt meget, og hun har danset siden hun var helt lille. Gennem sin tid som danser berørt stilarter såsom hiphop, moderne dans og dancehall. Sofie har både undervist voksne men også børn og teens i kids-dance og teen-dance.


For Sofie er det bedste ved Jumping®Fitness når musikken sniger sig ind i kroppen gennem de trin, man laver. I Sofies timer elsker hun at kombinere trinene med hendes danseglæde.

SOPHIE B.


Sophie underviser i Zumba, Zumba Gold, Zumba Mix, Salsation, Jumping Fitness og Styrke. Sophie elsker at arbejde med mennesker, se mennesker udvikle sig og hjælpe dem på vej mod det mål, de hver især har sat sig!


Oprindeligt er Sophie uddannet socialrådgiver og har også arbejdet som så, indtil hendes passion for arbejdet med mennesker førte hende andre veje. Hun åbnede Holdtræning Odense og arbejder nu hver dag for at skabe et center, der emmer af fællesskab og sammenhold. Du møder altid Sophie med et smil og en taknemmelighed over jeres besøg!

SOPHIE T.


Sophie Tøndering er vores dygtige og alsidige instruktør med faste hold i Crossdance™ Core-bold og Pilates.

Fra helt lille pige af, har Sophie T danset på hobbyplan og i mange forskellige stilarter. Det var først, da hun i 2019 blev introduceret til konceptet Crossdance, at hun blev så hooked at hun bare måtte tage uddannelsen selv. Sophie T. forelskede sig i CROSSDANCE på grund af alsidigheden, hvor man med dans, toning, cardio og balance kommer hele kroppen igennem.

Sophie T har dyrket pilates siden 1999 og i start 2024 tog Sophie T et opfriskningskursus i uddannelsen og har nu sit eget ugentligt faste hold i Holdtræning Odense. Uanset på hvilke hold du møder Sophie T, så er det med fokus på en god og imødekommende oplevelse for alle.

Sophie T elsker at undervise og sætter en ære i, at der er plads til alle uanset niveau, krop eller koordinationsevener på hendes hold.

TINA


Tina er Salsation og Crossdance-instruktør og ELSKER at danse.

Tina startede med at danse, da hun var ung. I 2010 startede hun dansen op igen, og hun blev instruktør i 2016/2017. Hun elsker absolut alt, hvad der er ved dansen. Hun elsker at undervise i dans og opleve glæden ved at se deltagerne smile og udvikle sig. Du får et mix af det hele på Tinas timer og altid med smil på læben og sved på panden.


Tina er 54 år og bor i Kerteminde med sin mand. Hun arbejder i en børnehave og har en antikbutikken Sarkel Antik. 

VIBEKE


Vibeke er 35 år, født og opvokset lidt uden for Oslo og flyttede hjem til Odense i 2009. 

Vibeke er uddannet Crossdance™-instruktør i 2024 og ønsker at udvide instruktørlicensen med Power by CD™ her i løbet af året. Hendes primære danseerfaring kommer fra scenen, bl.a. teater, revy og musicals, og dette genspejler sig tit i de koreografier hun giver sig i kast med.

Vibeke elsker holdtræning og har selv været deltager på utallige hold de sidste 15 år, da hun er storfan af det sammenhold, opbakning og fællesskab som denne træningsformen tilbyder, og hun har selv været medlem hos Holdtræning Odense siden 2022. Hun er 100% overbevist om at menneskers fysiske og psykiske helse går hånd i hånd, og at begge elementer skal understøtte og forstærke hinanden!

VIKTORIA


Viktoria er yogainstruktør. Hun har praktiseret yoga i over 8 år og er uddannet i Multi-style yoga i oktober 2021.

For Viktoria er det vigtigt, at arbejde med hver krops styrker og begrænsninger og fokusere på vejrtrækningen. Viktorias hold guider dig gennem fokus, balance, stræk, flow, mindfulness og afslapning. Under hendes hold er der flere variationer til forskellige stillinger, så det passer til alle fra begyndere til mere erfarne yogier.

Viktoria er højt uddannet inden for Global markedsføring af forbrugerkultur fra Syddansk Universitetet og er passioneret omkring sport og en aktiv livsstil.